Jste zde

Domů » Ubytování

Sporthotel Cristall, Fulpmes

Rakouský Sporthotel Cristall v zimě

Sporthotel Cristall se nachází na vyvýšeném klidné místě. Místní centrum Fulpmesu je vzdálené cca 300 metrů, dolní stanice lanovky lyžařské oblasti Schlick 2000 1 km. Stubaiský ledovec je 20 km daleko, zastávka skibusu je přímo u hotelu. Nejbližší běžkařské stopy leží asi 500 m od domu.

Jedná se o hotel se srdečnou pohostinností a výborným servisem. K jeho zařízení patří prostorná přijímací hala, společenské místnosti s krbem, tyrolská hospůdka, televizní místnost, dětská herna, jídelna a restaurace, výtah, parkoviště a 1 parkovací místo v podzemní garáži na každý pokoj (bez rezervace).

V ceně ubytování je squashový kurt, posilovna a stolní tenis, wellness centrum, kde najdete krytý bazén (10 x 5 m), saunu a sanárium. Za poplatek je billiárd, noční sáňkování, curling, masáže a solárium.
Hotel 1 x týdně pořádá diskotéku a bingo.

Všechny pokoje jsou vybaveny televizí, rádiem, telefonem, sejfem, balkónem nebo terasou. Dětské postýlky jsou při maximálním obsazení pokoje v ceně.
Dvojlůžkové pokoje (cca 35 m2) mají obytnou část, vanu nebo sprchu a WC.
Jednolůžkové pokoje (cca 16 m2) mají sprchu a WC.

Stravování: Polopenze - snídaňový bufet s bio koutkem, odpolední svačina pro lyžaře, večeře je výběrem z menu o 4 chodech se salátovým bufetem, 1 x za týden dezertový bufet, na přání i možnost dietní stravy.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský Sporthotel Cristall s bazénem

Místo

Sporthotel Cristall 47° 9' 1.2852" N, 11° 20' 36.7332" E
Location

Stubai na Facebooku