Jste zde

Domů » Ubytování

Sporthotel Neustift, Neustift

Rakouský hotel Neustift v zimě

Sporthotel Neustift leží 300 m od centra obce na klidném místě, s výhledem na okolní horský svět. Dolní stanice lanovky Elfer-Panoramabahn je vzdálená 200 metrů, hotelový autobus vás zdarma doveze ke Stubaiskému ledovci a zpět. Běžkařské tratě se nacházejí v bezprostřední blízkosti hotelu.

K zařízení tohoto renomovaného hotelu patří přijímací hala s barem, útulná místnost s krbem, 4 různé nekuřácké jídelny, zimní zahrada s výhledem na stubaiský ledovec, tyrolsky zařízená jizba, útulná restaurace, stylový vinný sklípek (za poplatek degustace vín), internetové připojení WLAN (za poplatek), výtah, parkoviště a garáže (nutná rezervace 10 EUR/den).

Pro ubytované hosty je v ceně fitness s kardiopřístroji, programy pod vedením fitness trenéra, bazén v zimní zahradě (16x6 m), dětské brouzdaliště, venkovní a vnitřní whirlpool, finská sauna, květinová parní lázeň, solná koupel, infračervená kabina, modrá whirl-jeskyně s vodním proudem, odpočinková místnost s vodními postelemi.
Za poplatek jsou masáže, kosmetické a wellness procedury, solárium.

Útulně zařízené nekuřácké pokoje (cca 23 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, županem, pantoflemi, satelitní TV, rádiem, WLAN inernetem, telefonem, minibarem, sejfem (v ceně), fénem, balkónem. Dětská postýlka po předchozí rezervaci zdarma.
Junior suity (cca 35-40 m2) mají stejné vybavení, ale navíc obývací část kombinovanou s ložnicí.
Apartmány pro 2-4 osoby (cca 65-75 m2) mají obývací pokoj, 2 ložnice, luxusní koupelnu a samostatné WC.

Stravování: Plná penze - bohatý snídaňový bufet s čerstvě vymačkanými džusy a ovocem, v poledne lehké wellness pokrmy se salátovým bufetem, večeře o 5 chodech výběrem z menu (ze 4 hlavních jídel), předkrmový, salátový a dezertový bufet. 2x týdně degustační menu o 6 chodech. Nealkoholické nápoje, káva a čaj jsou v restauraci zdarma.

(údaje jsou z roku 2010)

Rakouský hotel Neustift s bazénem

Stubai na Facebooku