Jste zde

Domů » Mieders

Zima v Mieders

Rakousko - Mieders

Malebná vesnice Mieders se nachází u "vchodu" do údolí Stubaital. Do dalších zajímavých míst v údolí, jako jsou například Fulpmes nebo Telfes, se tak dostanete snadno, stejně tak i do města Innsbruck, vzdáleného asi 15 km.

Obec leží přímo na úpatí 2718 metrů vysokého vrcholu Serles, kde začíná pro lyžaře i snowboardisty to pravé potěšení na sněhu. Pěkné, široké sjezdovky všech úrovní obtížnosti vás zvou k příjemnému lyžování, daleko od masového turistického ruchu. Na běžkaře zase čekají trasy vysoko v s úžasnými výhledy na údolí.

Ten, kdo hledá změnu, může vyzkoušet další lyžařské oblasti v údolí Stubaital, jako například Schlick 2000 u Fulpmes, Elfer u města Neustift anebo na konci údolí na ledovci Stubai.

Mimo sjezdovky a běžkařské trasy si můžete užívat krásné stránky zimy také při procházkách po krásné zimní krajině nebo při bláznivém sáňkování. Ubytování je v Miders k dispozici v různých kategoriích a cenových relacích a je opravdu z čeho vybírat. Jestli dáte přednost bytu, horské chatě nebo hotelovému pokoji, je už jen na vás.

Geografie: 

Stubai na Facebooku