Jste zde

Domů » Léto

Akce v červenci 2012

Vyhlídka Top of Tyrol - výhled

S takovými atrakcemi, jako je vyhlídková platforma Top of Tyrol, Jochdohle – rakouská, nejvýše položená horská restaurace, horní stanice Eisgrat s nádherným výhledem a dětské hřiště, je ledovec Stubai skutečně tím pravým výletním cílem v Tyrolsku.
16. července zve poprvé ORF Radio Tirol na akci SOMMERFRISCHE na Stubaiském ledovci. Buďte u toho a objevte svět věčného ledu.

Velkolepé umístění vyhlídky v nadmořské výšce 3 210 m a panorama, které nabízí nádherný výhled přes Stubaiské Alpy až k Dolomitům, udělají z výletu na ledovec krásný letní zážitek.
Ve 12.00 hodin a každou další hodinu budou horští odborníci na vyhlídce povídat o okolním horské světě se 109 "třítisícovkami" a umožní vám nahlédnout do života ledovce.

Každou hodinu se bude konat workshop jógy na střešní terase horské stanice Eisgrat (2 900 m).
I pro děti a mládež od 5 do 14 let nabízí BIG Family Stubai Club zábavu, a sice od 12 do 15 hodin jedinečný program s ledovcovým kvízem, hledáním pokladu a lezeckou věží.

26. - 29. července 2012 se bude konat ve Stubaii workshop jógy, při kterém poznáte sílu vody, tajuplnost výšek a relaxaci pomocí jógy. Na vybraných místech s energií budete moci absolvovat jednotlivé lekce.
Čtvrtek 26.7. - u vodopádu Grawa je síla nespoutané vody téměř na dosah. V kombinaci s procházkou bude jóga skvělým zážitkem, který vám otevře nové obzory.

Pátek 27.7. poznáte sílu jógy a sílu ledovce na vyhlídkové plošině Top of Tyrol. Kursem vás provede Andrea Ostheimer, uznávaná a zkušená učitelka jógy.

Sobota 28.7. se bude lekce konat v turistické oblasti Schlick 2000 na vyhlídkové terase. Vysoko nad údolím budete cítit energii přírody a horského světa v kombinaci s řadou cvičení.

Neděle, 29.7. pocítíte sílu přírody a horské scenérie v kombinaci s řadou cvičení u lyžařských vleků Elfer v centru Neustiftu a u lanovky Serlesbahn v Mieders, vysoko nad údolím.

Místo

Ledovec Stubai 46° 58' 37.596" N, 11° 6' 41.1552" E
Location

Stubai na Facebooku